Over Audi-TourEvents

Welkom op de pagina van Audi-TourEvents, de tourgroep voor Audi-bezitters binnen Grand-TourEvents. 

Tours

De rondritten van Audi-TourEvents variëren in soort, omgeving en duur. Er zijn tours door bosgebied, heuvellandschappen, waterrijke gebieden, enzovoorts. Tijdens de tours worden doorgaans meerdere stops gemaakt, waarbij uitgebreid gelegenheid is voor contact onderling en voor het nemen van foto’s. Het rijgenot en de gezelligheid in de groep zijn de basis voor al onze tours. Foto’s (en video’s) van de tour worden achteraf op de website geplaatst. Klik hieronder op de aanstaande tour(s) voor meer informatie.

Meetings

Naast tours organiseert Audi-TourEvents periodiek ook meetings. Daarbij kunnen de deelnemers hun bolides ultiem in het zonnetje zetten en onderling vergelijken. De nadruk ligt natuurlijk op gezelligheid en de gedeelde gekte voor auto’s. Op dit moment is de eerste meeting in voorbereiding.

Doe mee!

U kunt zich voor specifieke tours aanmelden via de formulieren van de afzonderlijke tourpagina’s op de website. Hetzelfde geldt uiteraard voor de meetings. Volg onderstaande knoppen om via social media met ons in contact te komen. De Whatsappknop leidt naar onze Audi-gespreksgroep op Whatsapp.