The Limburg Tour

De tweede tour van Audi-TourEvents is bekend. Deze zou gehouden worden zondag op 18 in de omgeving van Limburg. anwege de coronamaatregelen die zijn afgekondigd op 13 oktober is de tour voor onbepaalde tijd uitgesteld. Zodra een nieuwe datum gepland kan worden, zal deze hier bekend worden gemaakt. 

De tour exclusief voor Audi-bezitters. Deelnemers worden vanaf 10.30 door de crew verwelkomd op de startlocatie, om 11.00 start de tour. De lengte van de tour is circa 200 kilometer. De verwachte aankomsttijd op de eindlocatie is 17.00.

 

Aanmelden

Aanmelden is op dit moment niet meer mogelijk. Vanwege de coronamaatregelen die zijn afgekondigd op 13 oktober is de tour voor onbepaalde tijd uitgesteld. De reeds aangemelde deelnemers behouden hun aanmelding. Zodra een nieuwe datum gepland kan worden zullen zij benaderd worden met de vraag of zij deelnemer blijven. Afmelden kan tot uiterlijk 7 kalenderdagen van te voren. Deelname is kosteloos.

 

Maatregelen corona
Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben wij meer informatie nodig dan u van ons gewend bent. Ook dient u op de bevestigingsmail van uw aanmelding te reageren met een actief akkoord op onze maatregelen, in de bevestigingsmail wordt precies uitgelegd wat er van u verwacht wordt.